Maak je eigen Shiba Kersversiering

Het versieren van het huis met kerst is bij mij elk jaar weer een avontuur. Elk jaar komen er wel weer nieuwe spulletjes bij. Het ene jaar wil ik een sjieke versiering met alleen wit en zilver, het volgende jaar weer een bonte verzameling aan ballen en beeldjes, afgewerkt met van die knipperende lampjes in zes kleuren:) Het is maar net hoe mijn pet staat. En als Shiba baasje ben ik eigenlijk ook altijd wel op zoek naar leuke, maar subtiele, Shiba Kerstversiering:)

Dit jaar zag ik bij een mede-shibalover, Mireille, een ontzettend leuk idee om zelf kerstballen te maken. Natuurlijk in Shiba-style. Al zou je dat niet meteen zeggen als je ze ziet. Het is al een tijdje hip (en ik vind het ook prachtig!) om je huis aan te kleden met ruwe, stoere en natuurlijke materialen. Schapenvachtjes, stoere houten krukjes en tafels en gedekte kleuren. En deze kerstballen passen perfect in die stijl:)
Men neme:

  • Transparante glazen kerstballen
  • Engelenhaar
  • Een pincet
  • Onderwol van je shiba

Je wipt het kapje van de kerstbal af (voorzichtig!) en met een pincet doe je wat onderwol van je viervoeter in de bal, samen met wat engelenhaar of Lametta. Je zou er ook nog kleine zilveren of gouden sterretjes in kunnen strooien. Stop het kapje weer op je bal en voila! Je eigen, handgemaakte Shiba-kerstbal:)

Shiba Kerstversiering Shiba Kerstversiering