Hondvriendelijke locaties: Op de (land) kaart!

Eigenlijk speelde ik met het idee om voor Shibalog een redelijk interactieve APP te ontwikkelen. Maar mensen toch, wat een monsterklus is dat! Maar het blijft knagen…De website mist iets…iets unieks, iets interactiefs… Hondvriendelijke plekjes, iets waar je samen met de actieve lezerscommunity aan kunt bouwen…zoiets?

En plots daagde het me! Waarom voeg ik niet een aantal locatiezoekers toe voor mensen die zoeken naar een plek om samen met hun viervoeter iets te kunnen eten, te kunnen overnachten, of wandelen? Zo gezegd zo gedaan! Via de vrienden van Zeemaps vond ik al gauw een plugin hiervoor. En het mooie is! Deze landkaarten kun je zelf als bezoeker van deze website aanvullen met mooie plekjes en locaties! Hoe gaaf is dat? Echte, oprechte locaties, voor en door Shibaloggers op de kaart gezet.

Misschien heb je nog wel een suggestie voor me naast “Samen Eten”, “Samen Slapen” en “Samen Wandelen”. Laat me dat vooral weten!

Voor nu kun je me al een enorme dienst bewijzen door je eigen favoriete plekjes toe te voegen aan de landkaarten. Hoe dat moet? Dat lees je op de pagina zelf. Je vindt de landkaarten hier (klik op de oranje tekst om naar de juiste landkaart te gaan):

SAMEN ETEN
Voor hondvriendelijke restaurants, eetcafe’s, bistro’s en meer!

SAMEN SLAPEN
Voor hondvriendelijke hotels, B&B’s en overige overnachtingen.

SAMEN WANDELEN
Voor de mooiste wandelplekjes in, voor mijn part, heel Europa!

Ik zou zeggen: Leef je uit! Lukt iets niet of snap je de kaartjes niet? Geen nood! Je mag de informatie naar je favoriete plekje ook mailen naar shibaloginfo@gmail.com. Dan zorg ik dat je plekje op de kaart komt 🙂