Shiba Verjaardagskalender van shibalog

Voor alle shibaloggers en shibaliefhebbers heb ik een Verjaardagskalender ontworpen. Hoe leuk is dat?!!

Shiba Verjaardagskalender

Zoals het er nu uitziet is er op deze kalender plek voor 48 foto’s. En dus voor 48 shiba’s:) En waar anders vind ik de leukste foto’s van shiba’s dan hier, op ons eigen Shibalog!

De foto’s moeten aan 2 simpele “voorwaarden” voldoen:
1. De afbeelding moet vierkant bijgesneden kunnen worden, zonder belangrijke delen uit de foto te verliezen (stukjes van de staart of hoofd)

2. De foto moet perfect scherp zijn en een hoge resolutie hebben. Bewogen foto’s of foto’s die te donker of overbelicht zijn kunnen helaas ook niet worden geplaatst.

Wil jij jouw shiba op deze verjaardagskalender laten pronken? Stuur dan de foto, met de naam van de shiba, naar shibaloginfo@gmail.com. Alleen de foto’s die ik in mijn inbox vind en die voldoen aan de voorwaarden doen mee aan de selectie.

Je kunt de foto’s insturen tot en met de volgende week woensdag, 4 februari 20:00u. Daarna zullen ze in de facebookgroep in een foto-album komen te staan. Als het teveel foto’s zijn om in de kalender kwijt te kunnen, zullen alle shibaloggers 3 dagen kunnen stemmen op de inzendingen. De 48 foto’s met de meeste stemmen krijgen vervolgens een plekje in de kalender. Uiteraard worden er 48 verschillende Shiba’s geplaatst. Stuur je meerdere foto’s? Dat kan, maar dan zal ik bepalen welke meedoet aan de stemronde:) Heb je meerdere shiba’s? Probeer dan 1 foto van alle honden samen te maken of sturen.

Shiba Verjaardagskalender

Wil je alvast een kalender reserveren?

Stuur dan een mailtje naar shibaloginfo@gmail.com of geef je reservering door via een reactie op dit bericht. Ik ga er vanuit dat als je een kalender reserveert, je er ook daadwerkelijk een zult afnemen als ze eenmaal binnen zijn.

De Kalender zal rond de 12,50 gaan kosten, maar naarmate er meer gegadigden zijn en ik een grotere oplage kan bestellen, wordt de prijs ietsjes lager:)

Deze bedragen zijn exclusief verzendkosten!

Dus…Samengevat:
Kalender reserveren? Mail naar shibaloginfo@gmail.com of reageer op dit bericht.
Foto inzenden? Mail naar shibaloginfo@gmail.com