Photoshoot door Lilly Ann Photography

Een tijdje geleden deed Lilly Ann Photography, een zeer getalenteerde fotografe en hondenliefhebster, een oproepje op facebook. Mensen konden zich aanmelden om een photoshoot te winnen. Uiteindelijk besloot Lilly Ann dat iedereen die gereageerd had, een kostenloze photoshoot van haar kreeg. Wat een prachtig gebaar!

Omdat wij heel regelmatig op avontuur gaan met Kingo, Yori en hun baasjes Loes en Robbert, had ik me aangemeld om alle drie onze kanjers eens te laten fotograferen. Tijdens de wandelingen genieten en kletsen we altijd zo veel, dat we de hilarische momenten altijd vergeten vast te leggen.

Gisterenmiddag was het zo ver en togen we met Lilian de Brunssummerhei op. Dat het een geweldig leuke middag was hoef ik niet uit te leggen. Zie hier het prachtige resultaat!

De kracht van Lilians foto’s is in mijn ogen de puurheid van het moment. Ze legt de honden vast zoals ze zijn. Kimi (Black and tan met tuigje) ietwat terughoudend en gereserveerd. Yori en Kingo als twee handen op 1 buik. Samen stoeien, samen tanden laten blinken. Genieten!

Ik maak er niet meer woorden aan vuil. Geniet, net als wij, van een aantal  prachtige foto’s uit deze Photoshoot! En vergeet zeker niet om een bezoekje te brengen aan Lilly Ann Photography op facebook!

Lilly Ann Photography Lilly Ann Photography Lilly Ann Photography Lilly Ann Photography Lilly Ann Photography Lilly Ann Photography Lilly Ann Photography Lilly Ann Photography Lilly Ann Photography Lilly Ann Photography Lilly Ann Photography Lilly Ann Photography Lilly Ann Photography Lilly Ann Photography