Hulpvraag bij doorverkoop pup

1907397_10203853022980990_7535099759051599478_n

Vandaag ontving ik een heel verdrietig mailtje in de mailbox van Shibalog.

Nu ben ik zelf niet goed op de hoogte van het Belgische recht, dus doe ik namens Marlies een oproep. Ben of ken jij iemand die verstand heeft van het Belgische rechtssysteem? Ben of ken jij wellicht een advocaat? Kun je Marlies helpen met advies of daden? Laat het mij via shibaloginfo@gmail.com weten en ik zet je met Marlies in contact.
Namens Marlies en Raikko heel erg bedankt!

 

De mail:
” Mijn shiba is weg en ik weet niet naar waar.
Raikko is een shiba geboren op 23 december. Ik had hem gekregen van mijn toenmalige vriend maar het was een nogal erge break-up. We hadden afgesproken dat ieder zijn hond ging houden aangezien Raikko op mijn naam staat. Hij ging hem brengen naar mijn huis maar omdat ik niet thuis was, krijg ik hem nu op dit moment nog steeds niet terug. Ik heb contact opgenomen met de familie die me hebben vermeld dat de hond weg is gegaan naar een goed gezin maar mag niet weten naar waar. Ik ken die mensen niet, ze hebben geen papieren en zoals vermeld staat de hond nog steeds op mijn naam. Het was mijn hartediefje en mis hem zo verschrikkelijk.
Ik heb navraag gedaan bij de politie maar die vonden het een verloren zaak voor het vredegerecht.. Ik weet niet meer wat ik moet doen en wil hem echt graag terug.
Kan je me helpen?”