Karma en Chance

Half december kon de hele wereld meegruwelen met het verhaal dat in Colombus, Ohio twee Shiba’s een baby hadden doodgebeten…nadat het kleine meisje van de bank rolde terwijl haar papa op de bank lag te slapen. Het volledige nieuwsbericht lees je hier.

De twee honden zijn in beslag genomen en wachten nu hun onzekere lot af in het Franklin County Animal Shelter in Ohio

Een aantal Amerikanen, zoals John Gramazio van Shiba Saviors Worldwide zet zich met bloed, zweet en de nodige tranen in om de levens van deze twee Shiba’s te redden. Door middel van crowdfunding probeert hij geld bij elkaar te krijgen om de twee uit de zorg van de staat te halen en daardoor dus euthenasie te voorkomen. Hier zijn behoorlijke bedragen mee gemoeid, omdat er een heel team aan advocaten aan te pas komt.

Graag wil ik jullie laten kennismaken met het goede werk dat John doet met Shiba Saviors Worldwide, in het bijzonder voor de twee honden die inmiddels Chance en Karma gedoopt zijn:

www.youcaring.com

Untitled-4

 

p.s. Ik heb mijn eigen virtuele steentje bijgedragen door dit logo voor Johns Organisatie te ontwerpen. Laten we hopen dat het alle Shiba’s die hun hulp nodig hebben de kracht geeft die ik het ontwerp heb willen doen uitstralen!!! Je kunt hun werk volgen via deze facebookpagina en hun website.