Update Saki!

Het is weer  een maand geleden dat Tamara en ik namens Shiba Rescue een bezoekje brachten aan het asiel van Sint Truiden en daar Nozomi en Saki tegenkwamen.

Hoog tijd voor een update!

Inmiddels hebben beide dames een huisje gevonden. Nozomi heet nu Hoshiko en woont samen met nog een shiba en een andere hond in een warm huisje.
Saki…daar was het een uitdaging. Na veel overleggen en afwegen is dan toch besloten dat Tamara haar kon adopteren om haar te laten rehabiliteren, socialiseren en opereren.
Elke dag maakt ze een stapje erbij…Een klein stapje. Ze heeft veel steun aan Tamara’s reuen. Zij wijzen haar de weg. Hun vertrouwt ze. Na een week bij Tamara te zijn durfde ze dankzij deze mannen in de keuken te komen…In huis te komen. En inmiddels slaapt ze ook in huis in plaats van in haar hotelkamer in de tuin:)

Aangehaald worden, dat durft ze nog niet. Maar elke dag komt naar neusje dichterbij Tamara…voelt ze plots een natte neus tegen haar dikke teen of een staart langs zich af strijken. Furo en Ryu wijzen haar dat mensen niet altijd kwaad in de zin hebben.

Het socialiseren en vertrouwen geven zal nog een lange tijd nodig hebben. Maar als ze eenmaal zover is dat ze mensen durft te vertrouwen zal de medische molen in gang gezet worden. Hierbij moet je denken aan sterlisiatie, een operatie aan beide achterpoten (Patella en kruisbanden) en therapie voor haar overbelaste voorpootjes. Voor deze operaties wordt op verschillende manieren geld ingezameld door de lieve volgers van Saki en Shiba Rescue. Zo wordt er geld ingezameld tijdens verschillende wandelingen, Er worden prachtige foto’s gemaakt en verkocht door Ellen Braeckmans en verschillende mensen stellen (zelfgemaakte) spulletjes ter beschikking voor de verkoop. Ook zijn er natuurlijk de geweldige spontane donaties! Al het geld dat gedoneerd en ingezameld wordt, kan gestort worden via de volgende gegevens:

t.a.v. Shiba rescue – 3350 Neerlinter (B)

Iban BE93 2998 0900 3567
BiC BPOT BE B1

Mededeling: Gift voor Saki/Shiba rescue

Benieuwd wat voor mooie spulletjes er allemaal in de verkoop gaan voor Saki? www.facebook.com/shibainurescue
Heb je zelf een mooi idee voor een inzameling? Laat het weten via shibaloginfo@gmail.com!

Hier alvast een greep uit de te koop aangeboden spulletjes door likers van Saki:)

Hierbij verkoop ik een aantal dingen Ten ere voor saki! De winst gaat dan rechtstreeks naar Saki haar spaarpotje! Hieronder vindt je de foto's ervan maar dan alle artikelen worden gemaakt met je ras naar keuze op. Als jullie geïnteresseerd zijn gelieve dan via mail je bestelling door te zenden: Lisa.n@telenet.be   Toiletrolhouder: 35 euro Sleutelhanger: 6 euro Deurmat alu traanplaat : 100 euro Huisnummerbordje: 32,50 euro Welkom bord rond : 35 euro longdrink glas met shiba erop : 15 euro Pannen onderzetters met shiba erop : 22,50 euro Theelichthouder : 7 euro
Hierbij verkoop ik een aantal dingen Ten ere voor saki!
De winst gaat dan rechtstreeks naar Saki haar spaarpotje! Hieronder vindt je de foto’s ervan maar dan alle artikelen worden gemaakt met je ras naar keuze op. Als jullie geïnteresseerd zijn gelieve dan via mail je bestelling door te zenden: Lisa.n@telenet.be
Toiletrolhouder: 35 euro
Sleutelhanger: 6 euro
Deurmat alu traanplaat : 100 euro
Huisnummerbordje: 32,50 euro
Welkom bord rond : 35 euro
longdrink glas met shiba erop : 15 euro
Pannen onderzetters met shiba erop : 22,50 euro
Theelichthouder : 7 euro
Kirsten Thielens schenkt ons dit metalen waakbord  Deze gaat in veiling ten voordele van Saki. De veiling start aan een tientje. (exclusief verzendingskosten)  Wie bied meer?   De veiling loopt tot en met 8 mei 2014, 23:59
Kirsten Thielens schenkt ons dit metalen waakbord
Deze gaat in veiling ten voordele van Saki.
De veiling start aan een tientje. (exclusief verzendingskosten)
Wie bied meer?
De veiling loopt tot en met 8 mei 2014, 23:59
Ellen is een geweldige fotografe die je hond prachtig op beeld kan zetten. Zij bied tijdens twee wandelingen haar expertise aan om jouw viervoeter op foto te plaatsen. Dit aan een bedrag van vijf euro. Dit bedrag gaat volledig aan Saki haar spaarpotje geschonken worden.   Waar zal Ellen Braeckman photography aanwezig zijn?  Shiba wandeling op zondag 11 mei om 14:00 Kasteel Van Ooidonk - Ooidonkdreef, 9800 Bachte-Maria-Leerne https://www.facebook.com/events/242572739263877/  zondag 31 augustus om 10:00 Japanse hondenwandeling - Drie Fonteinen te Vilvoorde (B) https://www.facebook.com/events/545869438863898/?ref_newsfeed_story_type=regular  Ellen Braeckman photography: https://www.facebook.com/pages/Ellen-Braeckman-photography/258297580980805
Ellen is een geweldige fotografe die je hond prachtig op beeld kan zetten. Zij bied tijdens twee wandelingen haar expertise aan om jouw viervoeter op foto te plaatsen. Dit aan een bedrag van vijf euro. Dit bedrag gaat volledig aan Saki haar spaarpotje geschonken worden.
Waar zal Ellen Braeckman photography aanwezig zijn?
Shiba wandeling op zondag 11 mei om 14:00
Kasteel Van Ooidonk – Ooidonkdreef, 9800 Bachte-Maria-Leerne
https://www.facebook.com/events/242572739263877/
zondag 31 augustus om 10:00
Japanse hondenwandeling – Drie Fonteinen te Vilvoorde (B)
https://www.facebook.com/events/545869438863898/?ref_newsfeed_story_type=regular
Ellen Braeckman photography:
https://www.facebook.com/pages/Ellen-Braeckman-photography/258297580980805