Herplaatser in het zonnetje: Kimi

kimi01 kimi02

kimi03
http://www.dierenasielsinttruiden.be/

Naam: Kimi

Rasgroep: Keeshonden, pool- en sledehonden
Ras: Shiba Inu
Leeftijd: Volwassen
Geslacht: Teef
Kleur: black and tan

Gevonden: Nee
Kan bij andere honden: Ja
Kan bij Katten: Onbekend
Kan bij kleine kinderen: Nee
Kan bij grote kinderen: Ja
Kan alleen thuis zijn: Onbekend
Kan mee in de auto: Ja

Omschrijving:

Dit is Kimi. Kimi werd geboren op 13 september 2009 en is een black and tan Shiba Inu. Ze kwam in het asiel terecht als afgedankt fokteefje uit een hondenfokkerij. Haar leven tot nu toe heeft er enkel in bestaan, zoveel mogelijk puppies op de wereld te zetten, die dan in winkels konden worden verkocht.

Aangezien Kimi haar leven tot nu toe grotendeels in een stal heeft doorgebracht, kent zij het huisleven waarschijnlijk niet. Zindelijkheid en alleen thuisblijven zijn aandachtspuntjes. Adoptanten krijgen in het asiel de nodige tips en begeleiding om dit in goede banen te leiden.

Kimi is nog wat onder de indruk van de nieuwe mensen en omgeving, maar ze doet erg haar best. Logisch, veel van deze zaken heeft ze dan ook nog niet gekend in haar leven. We zoeken voor Kimi dan ook een rustige thuis, zonder kleine kindjes.

Shiba Inu’s zijn van nature wat wantrouwig tegenover vreemden, ze zijn zelfstandig en hebben een sterk karakter. Gelieve je eerst te informeren over het ras, dit zijn geen schattige vosjes zonder karakter!

Kimi kan opschieten met andere hondjes, zowel reuen als teven. We plaatsen haar graag in een thuis met een ander hondje. Een thuis zonder andere hond waar ze niet lang alleen hoeft te zijn is ook mogelijk.
Je dient je eigen hond mee te brengen voor kennismaking in het asiel.

Wie geeft dit meisje een warm mandje?