Hoe is het met….I(ri)sa en Bob!

Het is alweer een tijdje geleden dat er bij Shibarescue de vraag binnenkwam een nieuw huis te vinden voor Irisa en Bob.

Inmiddels voelen ze zich helemaal thuis in hun nieuwe huisje met hun nieuwe baasjes en maatjes. Beiden hebben ze toch de nodige medische zorg nodig. Bij Irisa, die liefkozend Isa genoemd wordt, zijn er problemen met de gewrichten in een van haar achterpootjes, waardoor lopen voor haar erg pijnlijk is. Daarom wordt haar een speciale brace aangemeten. Het arme lieve meisje heeft niet alleen last van haar hakje, maar ook haar beide knietjes zijn niet goed, hiervoor krijgt ze pijnstillers….

Bij Bob zijn  prostaat-en nierproblemen geconstateerd waarvoor hij nu medicatie krijgt. Ook zijn chronisch tranende oogje wordt behandeld. Door een TIA die hij 3 jaar geleden heeft gehad, heeft deze oude heer af en te wat moeite met de coordinatie in zijn achterhand, ook loopt hij constant rondjes en houd z’n kop iets scheef.

Al met al zijn er dus genoeg zorgen, maar ook genoeg redenen om vrolijk te zijn! Ze zijn allebei al flink in gewicht toegenomen en genieten elke dag van hun nieuwe oude dag:)

P.s. je mag Noesse en Albertine nog steeds steunen in de medische verzorging door een donatie te doen! Stuur gerust even een mail naar shibaloginfo@gmail.com als je iets voor deze schatten kunt betekenen!

Bob op jongere leeftijd. Wat een stuk!

bob jong

 

Irisa is elke dag weer een beetje beter van vertrouwen en durft al korte periodes in de woonkamer te komen liggen.

irisa thuis

 

Ouwe snoeperd Bob!

bob ouwe snoeperd