Herplaatsers in het zonnetje

rescuebanner

Vandaag een zonnestraaltje voor Zorro en Zacky.  Ze zijn samen bij hun vorige eigenaar weggegaan en zitten nu in het asiel van Sint Geertruiden. http://www.dierenasielsinttruiden.be/

Maak kennis met Zorro en Zacky, een black and tan Shiba Inu reutje dat werd geboren op 15 oktober 2006 en een prachtige rode reu die werd geboren op 1 december 2002.
Allebei hebben ze hun leven tot nu toe gesleten als dekreu, hun enige taak bestond erin zoveel mogelijk puppies te verwekken.

Gelukkig is dit leven nu verleden tijd voor en krijgen ze eindelijk de kans om een hondenleven te starten.

Zorro
Zorro

Zorro is een verlegen kereltje. Hij is nog niet zo gewend aan menselijke aandacht, en vindt het allemaal nog wat eng.
Hij komt wel stilaan uit zijn schulp en begint beetje bij beetje te begrijpen dat mensen ook wel fijne wezens kunnen zijn.

Aangezien Zorro altijd in een stal heeft geleefd, kent hij het huisleven niet. Zindelijkheid en alleen thuisblijven in een thuissituatie, dienen hem hoogstwaarschijnlijk nog aangeleerd te worden. Adoptanten krijgen in het asiel de nodige tips en begeleiding om dit aan te leren.

Zorro kan het goed vinden met andere hondjes, zowel reuen als teven. Omwille van zijn verleden, plaatsen we hem enkel in een thuis, waar al een andere hond aanwezig is, daar kan Zorro veel van leren. Je dient je eigen hond mee te brengen naar het asiel voor kennismaking.

ZackyZacky is een erg sociale Shiba Inu. Hij houdt van aandacht, springt tegen de tralies op om je aandacht te trekken. Hij houdt van aaitjes en knuffeltjes en wil liefst overal bijzijn.
Zacky kan ook al vrij goed aan de leiband lopen.

Aangezien Zacky zo sociaal is, heeft hij mogelijk voordien een ander leven gehad dan dat van een fokkerijhondje. Zindelijkheid en alleen thuisblijven in een thuissituatie, kent hij mogelijk al een beetje. Adoptanten krijgen in het asiel de nodige tips en begeleiding om dit aan te leren of op te frissen.

Zacky kan het goed vinden met teefjes. Omwille van zijn verleden, plaatsen we hem ofwel in een thuis met een andere hond, ofwel in een thuis waar hij weinig alleen moet zijn.

Zacky is een ideaal gezelschapshondje!

 

Contact:
shibarescue@gmail.com
Graag in de eerste mail bijvoegen waarom u denkt deze hond een goede thuis te kunnen schenken. Wat de thuissituatie is. (mensen, kinderen, huisdieren, tuin,…..) Hoeveel tijd er is om voor de hond te zorgen.Welke activiteiten op de planning zullen staan met de hond. Waar de hond zal verblijven (binnen/buiten, bench/los,…..)