Herplaatser in het zonnetje

Deze week geen krulstaart in het zonnetje maar een muizenvanger:)

Dit is Rens. Hij woont al bijna een jaar in Dierenopvang Heerlen:(

Sinds vrijdag logeert hij bij ons, omdat hij in de dierenopvang zoveel stress ondervond dat hij chronische diarree had. Hij is door de dierenartsen binnenstebuiten gekeerd om hiervoor een medische oorzaak te vinden, maar hij is kerngezond! Na twee dagen bij ons is de diarree bijna geheel verdwenen. Helaas is dit niet het grootste probleem…Door alle stress en omdat hij zijn leefruimte al een jaar lang met tientallen katten moet delen, is hij deels onzindelijk. Hij doet zijn grote boodschap standaard naast de bak. Zijn plasjes gaan wel netjes in de kattenbak. Ikzelf denk dat dit vanzelf overgaat eens hij helemaal gewend is in een nieuw huisje. Zeker als hij naar buiten kan in zijn nieuwe huis, wat wel echt belangrijk is voor hem. De onzindelijkheid heeft er helaas voor gezorgd dat hij telkens weer terug wordt gebracht nadat mensen hem geadopteerd hebben…Dit is bijna een vicieuze cirkel geworden…Steeds maar weer verhuizen en je moeten aanpassen, je kunt je voorstellen dat een kat daardoor een beetje de weg kwijt raakt.

Rens is een prachtige Maine Coon kater van 1-2 jaar oud die ontzettend van knuffelen houdt. Hij vindt het supergezellig om bij je op schoot te liggen en lag na een dag of twee al lepeltje lepeltje met Kimi:) Hij heeft een aandoenlijk mauwtje waarmee hij je aandacht trekt als hij wil spelen, knuffelen of eten en hij wringt zich in de gekste posities om bij je te liggen:)

Ook is hij erg speels en kan hij zich goed amuseren met een balletje, muisje of elk ander speeltje dat voor handen is.

Als je het niet erg vindt om een rustige, knuffelgekke, hondvriendelijke, speelse goedzak van een kater in huis te hebben waarvan je in het begin nog even de drolletjes moet oprapen, is het zeker een goed idee om eens contact te zoeken met Dierenbescherming Limburg via limburg@dierenbescherming.nl. Je mag ook mij een mailtje sturen als je wil:) shibaloginfo@gmail.com

Als iedereen dit bericht zoveel mogelijk deelt op zijn eigen social media, weet ik zeker dat Rens snel een gouden mand vindt!

Namens Rens een dikke dankjewel!!!

rens 4 rens 3 rens 2 rens 1