Fotowedstrijd “Er Op Uit”

Hoewel het winter zou moeten zijn, kijk ik het raam uit en zie ik een lucht vol vriendelijke wolkjes, een prachtig zonnetje en een groene wereld…Nu al zin om een flinke wandeling te gaan maken vanmiddag. Lekker “Er Op Uit”.

Hey…daarover gesproken…Het is weer tijd voor een nieuwe fotowedstrijd! Met dit keer als thema…jawel…”Er Op Uit”! Dit thema is niet zomaar gekozen…Dit thema is niet eens door mij zelf gekozen. Nee, het is gekozen door de mensen van www.janvandriel.nl. Nu, waarom zou ik mensen die een website bezitten vragen een thema te verzinnen? Heel eenvoudig. Zij verzorgen de prijs die te winnen is. En dat is potjandorie niet mis! De mensen van www.janvandriel.nl stellen een k9-Julius tuig ter beschikking in maat en kleur (15 kleuren zijn er beschikbaar!) naar keuze voor de winnaar. Bovendien mag je er ook nog eens een gepersonaliseerd label bij laten maken, zodat het tuigje helemaal en 100% past bij jouw Shiba! Dus waar normaal gezien de naam van het type tuig staat in het zwarte vlak, kun je een gepersonaliseerde tekst laten plaatsen.

Ik vind het echt fantastisch mooi dat deze prijs beschikbaar wordt gesteld!!!

Nu…de wedstrijd…Laat ik de regels even simpel neerzetten, zodat je snel kunt beginnen met inzenden:)

  • Je hebt vanaf vandaag tot en met vrijdag 7 maart de tijd om je foto in te zenden.
  • Op 7 maart worden alle inzendingen in een album op de facebookpagina gezet.
  • Stemmen kan door je favoriet te liken. De foto die op 10 maart de meeste likes heeft, heeft gewonnen!
  • Stuur je inzending aub ALLEEN naar shibaloginfo@gmail.com. Foto’s die op de facebookpagina gezet worden door jullie tellen niet mee om e.e.a. overzichtelijk te houden.
  • Zet bij je inzending de naam van de hond/honden op de foto even in de mail erbij, zodat ik deze erbij kan plaatsen als ik de foto’s opsla.
  • Ben origineel met het thema “Er Op Uit”. Denk “out of the box”:)

Ik en de mensen van “Jan van Driel” wensen  je heel veel succes en plezier met deze mooie wedstrijd!

k9