Dringend! Herplaatser in het zonnetje!

*** PECHVOGEL BRUNO….*** Akita reu

UPDATE 27 MAART 2014: BRUNO IS GEPLAATST!!!

1622368_516235601819088_828201540_o
Dit is Bruno, ruim 2 jaar en wat een pech.. Gekocht omdat men een Akita zo mooi vond. Als pup veel alleen moeten zijn in een schuur of tuin. Vervolgens wilde men voor Bruno een meer socialer leven. Er werd afstand gedaan van hem. Ik nam hem op als gastouder, geadopteerd via de organisatie waar ik toen bestuurslid van was.

Ondertussen is Bruno huiselijk, zinnelijk en sociaal naar de eigen gezinsleden. Bruno vindt bezoek en mensen die hem zo maar benaderen helemaal niets. Hij houdt er niet van om door bezoek ge-aaid te worden. Zijn eigen gezin, is zijn roedel, zijn thuis.
Wij zoeken voor mooie Bruno een baasje die hem koesterd, een band met hem opbouwt door rust en geduld.Hem niet confronteerd met bezoek. Kortom een echte hondenkenner!
Bruno is geweldig lief, mits je hem begrijpt en niets opdringt!

Helaas, ondanks uitvoerige intake, hield de adoptant zich niet aan deze voorwaarden. Bruno moest weg. Er melde zich een nieuwe kandidaat voor Bruno. Maar door problemen binnen de relationele sfeer, moet Bruno wederom weg…. Bruno ongewild slachtoffer van de situatie.

Ook de organisatie, waar ik ondertussen geen deel meer van uitmaak, wil hem niet bemiddelen. Ook van andere honden deed men afstand…… onbegrijpelijk en zwak.

Hoe triest iedere honden is gevormd door de mens……. Daarom bemiddelen wij nu Bruno. ook voor hem is er ergens een gouden mand!

Als u die vriend en huisgenoot voor Bruno kan zijn, neem dan contact op. wij plaatsen Bruno niet bij mensen die denken even een mooie en goedkope hond te scoren. Voor adoptie wordt Bruno gecastreerd.
Met vriendelijke groeten team Friends For Straydogs
Teamlid Ina Mulder
https://www.facebook.com/friendsforstraydogs

1902996_516235958485719_154988113_n