Een evenement aanmaken voor “Shibalog-Dates”

Wil je een wandeling organiseren in de groep SHIBALOG DATES? Maak dan gerust een Facebook evenement aan. Zo houden we de wandelingen overzichtelijk en kun je ook meteen alle belangrijke details over de wandeling kwijt, zoals de datum, locatie en tijd. Daarnaast zie jij als organisator wie er allemaal mee willen wandelen. Handig toch?

Dit is hoe je een evenement aanmaakt in de groep:

Ga naar de groep SHIBALOG DATES en klik op ‘meer’ bij ‘bericht schrijven’ zoals in de onderstaande afbeelding.

Er verschijnt een menu in beeld. Klik vervolgens op ‘Evenement maken’. Er verschijnt vervolgens een venster in beeld waar je alle details van je evenement/wandeling in moet vullen, zoals in de afbeelding hieronder.

Geef je evenement vorm door het een naam te geven en eventueel een evenementfoto toe te voegen. Dat maakt het net iets leuker! 😉 Vergeet de belangrijke details niet zoals locatie, datum/tijd en beschrijving.

Let op!

  1. Laat de optie ‘Iedereen kan berichten plaatsten’ AAN staan
  2. Vink ‘Alle leden van Shibalog Dates uitnodigen’ UIT. Zo voorkomen wij dat iedereen overspoeld wordt met uitnodigingen van elke wandeling. Het is logisch dat als je in de buurt van Friesland woont je niet gauw mee zal doen aan een wandeling in bijvoorbeeld Zeeland. 😉

Wil je een wandeling aanmaken vanaf je mobiele telefoon? Dat kan ook. Het werkt in principe hetzelfde. Hieronder een korte uitleg waar je de optie kunt vinden om een evenement aan te maken.

We wensen je heel veel wandelplezier toe! Mocht je nog vragen hebben over het aanmaken van een evenement? Stuur dan gerust een berichtje naar de beheerders van de Facebookgroep SHIBA DATES.