“Nicholas, you are ridiculous!”

nicholas 1Eigenaar van een Shiba Inu en papa, mama, opa, oma, neef, tante, broer, zus, buurman of buurvrouw van jonge kinderen die ook gek zijn op jouw Shiba? Dan is het de moeite waard om dit enorm leuke boek, geschreven en geïllustreerd door Olena Kassian eens te bekijken! Weliswaar in het engels geschreven, maar de plaatjes spreken zogezegd boekdelen:)

“Nicholas, you are ridiculous!” is geïnspireerd op de herinneringen die de schrijfster heeft aan haar eigen Shiba Nikki en haar passie voor het ras. De charmante Nikki lijkt door zijn eigenwijsheid problemen aan te trekken, maar vindt gelukkig altijd een oplossing met behulp van zijn kleine mensenvriendje.

Het boek is 32 pagina’s lang en is geschreven voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud (al tovert het bij de gemiddelde volwassene vast ook een glimlach op het gezicht, zeker als je het ras een beetje kent). Leuk kadootje om aan Sint of Kerstman te vragen misschien!

Nieuwsgierig naar meer?  www.nicholasyouareridiculous.ca.

Oeh! En vergeet ook niet naar dit ongelofelijk leuke filmpje te kijken waarin de schrijfster, geflankeerd door twee Shiba’s, het verhaal voorleest aan een groep kinderen.