Herplaatser in het Zonnetje: Juno

Dit prachtige Shibaheerschap logeert alweer een tijdje bij Animal’s Faith in Maastricht. Er wordt door het personeel daar hard gewerkt aan Juno, want hij moet nog veel leren.

Het is een innemend klein kereltje met een heel groot hart als je hem eenmaal kent. De moeite waard om hem in het zonnetje te zetten! Zeker ook omdat hij de naam draagt van een kleine planeet:)

Voor meer informatie en interesse neem je contact op met de opvang waar hij verblijft.

Juno1 juno2 juno3

Juno is een jonge reu die nog veel kan en wil leren. Bij zijn vorige eigenaren heeft Juno te weinig sturing gehad waardoor hij controlegedrag is gaan vertonen. Door het gillen, iets waar shiba’s bekend om staan, wist meneer altijd zijn zin te krijgen en vond hij daarme bevestiging in zijn gedrag. Door deze bevestiging nam het gedrag alleen maar toe en de mensen waren niet in staat hier adequaat tegen op te treden, dit is dan ook de reden dat Juno bij ons terecht kwam.Juno is een onzekere hond die nog weinig gesocialiseerd is, zijn vertrouwen in de mens moet hierdoor nog groeien. Momenteel zit Juno in training, dit zodat hij zelfzekerder wordt en ongewenst gedrag achterwegen laat.

Voor Juno zoeken wij een geschikt nieuw baasje; iemand die ervaring heeft met honden en zich niet laat manipuleren door Juno’s schattig snoetje. Juno heeft behoefte aan een baasje die sturing geeft en consequent hierin is, iemand die niet vanuit eigen emotie werkt, maar biedt wat deze hond nodig heeft.

Aangezien Juno momenteel nog in training is, is het mogelijk om bij interesse in Juno de training samen met ons op te pakken.

Ras:
Shiba Inu

Geslacht:
Reu – gecastreerd

Geboortedatum:
13 juli 2012

Formaat:
Middelgroot

Kan bij honden:
Ja

Kan bij katten:
Nee

Kan bij kinderen:
Nee

Kan mee in de auto:
Ja

Voor meer info over adoptie van Juno:www.animalsfaith.nl