Herplaatser in het Zonnetje!

rescuebanner

Via www.shibarescue.be zie ik regelmatig hoe goed het eigenlijk gaat met de herplaatsing van de Shiba’s en Akita’s. Meestal blijkt in het prille begin van de proefperiode al dat een hond zijn mandje gevonden heeft.

Helaas is dat nog niet het geval voor Tosa Inu “Bas”, die nu toch al een hele tijd in het asiel logeert. Bas is geboren in 2007 en is nu dus 6 jaar oud. Tijd zat om van een nieuw baasje te genieten dus. EN hoog tijd om hem toch nog eens bij jullie onder de aandacht te brengen! Als je dit bericht via facebook zoveel mogelijk deelt, worden zijn kansen weeral een beetje groter:)

basDeze lieve grote reus is gehoorzaam en trouw aan zijn baas. Ik kan goed met kinderen overweg, maar ik kan wel lomp zijn en daarom woon ik liever bij wat grotere kinderen. Katten en honden zijn niet mijn ding, ik heb het rijk en mijn baas liever voor mezelf alleen. Vanwege mijn omvang heb ik wel wat ruimte nodig en een grote tuin zou dus ook erg fijn zijn. Zo’n geweldige mooie grote lobbes ligt buiten met mooi weer ook graag languit. 

Contact:

Dierenasiel Almere

Graag in de eerste mail bijvoegen waarom u denkt deze hond een goede thuis te kunnen schenken.Wat de thuissituatie is. (mensen, kinderen, huisdieren, tuin,…..). Hoeveel tijd er is om voor de hond te zorgen. Welke activiteiten op de planning zullen staan met de hond. Waar de hond zal verblijven (binnen/buiten, bench/los,…..)