De best bezochte pagina’s van Shibalog

Foto boven: Max en Nora. Ellen Braeckman Photography

De artikelen die ik voor Shibalog schrijf zijn mij allemaal even dierbaar. Maar er zijn altijd bepaalde artikelen waarmee ik hoop een grotere groep mensen te bereiken. Omdat het artikel een belangrijke boodschap bevat bijvoorbeeld. Of omdat ik belangrijk nieuws met je wil delen.

Achter de schermen van de website wordt voor mij bijgehouden welke pagina’s er bezocht worden per week, maand, kwartaal en jaar.En op die manier zie ik of de artikelen die ik zo belangrijk vind, ook de mensen bereiken waarvoor ik ze geschreven heb.

Graag deel ik met jullie het succes van deze artikelen. Dit zijn namelijk de artikelen die sinds 1 januari 2017 het best bezocht werden op de Shibalog website!


Win een puppy! -> Help bij het stoppen van “Puppy For All” : 3.234 keer bekeken

Heel blij ben ik hiermee! Met stip op 1 staat namelijk het artikel dat ik schreef over hondenhandelaar “Puppy For All”. Een broodfokker die de zaak van een andere broodfokker overnam en pertinent ontkent dat zij er nagenoeg dezelfde praktijken op na houden. En als “kers op de taart” gaf deze fokker maandelijks een gratis pup weg bij een winactie. Gelukkig is dit laatste gestopt…Nu de fokker zelf nog.


Speelgoed om zelf te maken: 1.560 keer bekeken

Super om te zien dat er dit jaar zoveel mensen op zoek waren naar leuke spelletjes om voor hun honden te maken!


Shiba Inu Fokkers : 1.504 keer bekeken

Hier begint het! Als je een Shiba wil aanschaffen en je komt op deze pagina terecht, dan heb je de belangrijkste stap al gezet! Via deze pagina op de website lees je namelijk in 1 oogopslag wat een goede fokker is en wat niet.

Shibalog artikel schrijven
Irma. Onze “pleegfokker”

Baasje gezocht! 931 keer bekeken

Een dikke opsteker voor Shiba Rescue! Gemiddeld 300 mensen vinden elke maand dit stukje van de website waardoor ze worden doorgeleid naar de website van Shiba Rescue.


De Dominantietheorie: Hopeloos achterhaald: 633 keer bekeken

Dat dit hot topic door veel mensen wordt opgezocht vind ik prachtig! Kim Reul heeft met het schrijven van deze gastblog dus echt spijkers met koppen geslagen!


Gedrag en Karakter: 630 keer bekeken

Als je een schattige, vosachtige hond wil aanschaffen en je komt op deze pagina van de website uit, dan weet je meteen welk vlees je strakjes daadwerkelijk in de kuip hebt 🙂


De ruiperiode bij de Shiba Inu:  572 keer bekeken

Super om te zien dat mensen zich ook inlezen over de ruiperiode en verzorging van de Shiba! Want wie denkt dat die ruiperiode wel meevalt, zal door dit artikel hopelijk beseffen dat het best wel wat is!

Shiba Inu Borstelen


Kimiko het kruidenvrouwtje: Gezonde gewassen en kruiden voor honden: 520 keer bekeken

Mensen zijn steeds meer en bewuster bezig met de gezondheid van hun hond. Natuurlijke voeding, supplementen en toevoegingen worden daarom steeds belangrijker. Top dus dat mensen ook dit artikel over mijn kruidenvrouwtje ontdekken!

Bladpeterselie

Verzorging: 490 keer bekeken

De verzorging van een hond is belangrijk bij elk ras! En ook bij elk ras net even anders. Blij dus dat de Shiba-baasjes en aspirant baasjes via deze pagina ontdekken wat de verzorging van een Shiba inhoudt.

Door de viezigheid gerold? Dan zul je eraan moeten geloven! In bad!


Voeding: 477 keer bekeken

Lekker eten, gezond eten en verantwoord snacken. Heel belangrijk voor de moderne hondenbaas! En daarom stemt het mij heel positief om te zien dat ook dit stukje van de website dit jaar zo goed bezocht wordt!

Vers vlees voor honden